Inici >

sinia_a.jpg

FASES DEL PROCÉS D'ADJUDICACIÓ DE LA PRIMERA PROMOCIÓ D'HPO

El número del sorteig que determina l’ordre d’adquisició dels pisos d’HPO és: 460 del contingent general i 500 el del contingent de mobilitat reduïda.

 

Podeu accedir a la llista clicant aquí

 

 

1 registre off.jpg 2 publicació bases off.jpg 3 publicació llistat off.jpg 4 sorteig off.jpg 5 publicació sorteig resultat off.jpg 6 adjudicació.jpg

 

 

El nou barri de La Sínia, situat entre Torrent de Llops, les Bòbiles i Can Cases, és un eixample residencial pensat per a les famílies.

 

En aquest barri s'hi construiran 1.100 habitatges, un nou eix comercial, una zona d'oficines i serveis i una àrea d'equipaments públics.

 

Actualment s’estan urbanitzant el gran Parc Central, les places i zones per a vianants amb jocs infantils i properament s’iniciarà la construcció dels edificis.

 

Per atendre la necessitat d’habitatges amb protecció oficial del municipi, des de l’Ajuntament s’ha impulsat el projecte de 330 habitatges d’HPO. D’aquests, els primers 130 són en règim general de compravenda.

 

Ja s’han aprovat les Bases de la convocatòria amb els requisits per l’adjudicació d’aquesta primera promoció. Podeu consultar-les clicant aquí i el llistat de persones amb dret a participar del sorteig d'aquests primers 130 HPO de compravenda.

 

El número del sorteig que determina l’ordre d’adquisició dels pisos d’HPO és: 460 del contingent general, i 500 el del contingent de mobilitat reduïda.

 

Des del dia 14 de juny, la Fundació Salas va començar a trucar a les persones que van participar del sorteig d’acord amb l’ordre establert per aquest procediment. A través de les trucades, es concerten cites prèvies on les persones reben tota la informació sobre la compra de l’HPO i poden, si així ho desitgem, triar l’habitatge. En el cas que la persona, o unitat familiar, manifesti la renúncia de l’HPO, es contacta la propera persona de la llista.

 

En breu informarem sobre la previsió d’oferta d'altres habitatges amb protecció oficial per qui vulgui optar a futures promocions a Martorell.

 

sinia_b.jpg

SINIA_MAIG LR.jpg