Inici >

Promoció de la 1ª fase de construcció d'Habitatges amb Protecció Oficial de Martorell.

El nou barri de La Sínia està situat entre Torrent de Llops, les Bòbiles i Can Cases.

És un eixample residencial pensat per a les famílies. S'hi construiran 1.100 habitatges, un gran Parc Central, un nou eix comercial, una zona d'oficines i serveis, places i zones per a vianants amb jocs infantils i una àrea d'equipaments públics per dotar dels serveis necessaris el barri.

L'Ajuntament hi promourà 330 pisos amb protecció oficial per a garantir l'accés a l'habitatge i facilitar l'arrelament de les famílies de Martorell a un preu assequible. 70 d'aquests habitatges seran de lloguer.

Ara comença la 1ª fase de promoció de 130 habitatges de compravenda amb Protecció Oficial.

Els pisos tindran entre 70 i 90 metres quadrats amb plaça d'aparcament i traster. Els preus van entre els 120.000 i els 200.000 euros, segons fixa el Decret llei 50/2020, de 9 de desembre de 2020 aprovat per la Generalitat de Catalunya.

Fins al 15 d'abril està obert el procés d'inscripció en el registre per a tots aquells que vulguin optar a un d'aquests pisos.

 

 

sinia_b.jpg

Com registrar-se:

REGISTRE TELEMÀTIC

 

PAS 1: Presentació de la inscripció telemàtica en el Registre de Sol·licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial

 

PAS 2: Una vegada presentada la inscripció al Registre de Sol·licitants, haurà d'aportar la documentació descrita a l’Ajuntament de Martorell. Podrà aportar la documentació de dues maneres: TELEMÀTICAMENT O PRESENCIALMENT


PAS 2 - TELEMÀTIC: Aportar la documentació

  1. Entrar a l'Espai Virtual de La Sínia
  2. Anar a “TRAMITACIÓ VIRTUAL PAS 2
  3. Identificar-se electrònicament (idCAT mòbil, cl@ve o eID connectin europe)
  4. Omplir l’instància.
  5. Adjuntar tota la documentació (Atenció només es finalitzarà el tràmit un cop tota la documentació estigui adjuntada)
  6. Imprimir i guardar el resguard del tràmit.

 

PAS 2 - PRESENCIAL: Aportar la documentació

  1. Sol·licitar cita prèvia PER L’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) DE L’AJUNTAMENT DE MARTORELL a través dels telèfons: 937 756 076 / 937 752 716 / 937 756 068 o a la web de l’Ajuntament de Martorell
  2. Una vegada presentada la inscripció al Registre de Sol·licitants d’HPO de Catalunya (AHC), haurà d’aportar-la conjuntament amb la documentació descrita a l’Ajuntament de Martorell en el dia i hora de la cita.

REGISTRE PRESENCIAL


PAS 1
: Sol·licitar cita prèvia PER L’ESPAI LA SÍNIA a través dels telèfons: 937 756 076 / 937 752 716 / 937 756 068 o a la web de l’Ajuntament de Martorell

 

PAS 2: Aportar tota la documentació requerida en el dia i hora de la cita

 

 

IMPORTANT: En ambdós casos, telemàtic o presencial, només es podrà activar les inscripcions que tinguin tota la documentació presentada.

Amb la documentació complerta la inscripció es donarà per activada i el sol·licitant podrà participar de qualsevol convocatòria d’habitatge amb protecció oficial a Martorell, sempre que compleixi els requisits de les bases de cada convocatòria.
Les sol.licituds fetes telemàticament HAN D'ESTAR SIGNADES
TOTES les persones que van realitzar el tràmit el 2019 i encara tenen interès en comprar HPO, HAN DE TORNAR A VENIR

 

 

sinia_a.jpg