Inici >

LOGOS_MARTORELL_NET.jpg

 

L’Ajuntament de Martorell posa a disposició de la ciutadania eines i serveis perquè gràcies a la col·laboració de tots aconseguim un Martorell més net i més sostenible.

 

   -   Servei de recollida de trastos vells

                  (accés al Formulari per sol·licitar una recollida )

   -   Servei de deixalleria mòbil

   -   Servei de deixalleria municipal fixa

   -   Servei de recollida de restes vegetals de jardineria i poda

   -   Servei de recollida de paper i cartró comercial

 

 

Contenidors de Reciclatge a Martorell

 

A Martorell tenim 106 bateries de contenidors de reciclatge, de les quals 98 són soterrades. A cada bateria s’hi recullen cinc tipus de residus diferents.

 

GuiaReciclatge1.jpg

 

A més a més dels cinc tipus de residus bàsics a Martorell també recollim altres residus amb menys freqüència, que també tenen el seu contenidor específic.

 

Cerca al mapa les ubicacions dels contenidors per a oli de cuina, roba i complements, medicaments, piles i bateries, minideixalleries i tancats per a poda.

 

GuiaReciclatge2.jpg

 

Consulta tot el que tens aprop perquè els teus residus es puguin reciclar al plànol dels serveis de recollida de residus a Martorell i si vols més informació sobre la recollida selectiva i la prevenció de residus consulta el material de campanyes realitzades a Martorell a l'espai dret del web. Si voleu material imprès, demaneu-lo a mambient@martorell.cat 

 

Dins la jerarquia de gestió de residus, en primer lloc cal reduir la generació de residus, en segon lloc reutilitzar-los i, si això no és possible, reciclar-los, per tal de minimitzar el nostre impacte sobre el medi ambient.

 

trasera.jpg

 

Si generem pocs residus, els separem bé a casa i els llencem al contenidor corresponent, tots hi sortirem guanyant. Per no perjudicar la feina dels veïns i no malmetre el procés de reciclatge, si tens dubtes, llença la bossa al contenidor gris i informa-te’n.

 

Si encara tens dubtes, consulta on llençar cada residu a www.residuonvas.cat

 

 

Joc InfluencerRs. El repte de les 3R

 

L'Ajuntament de Martorell ha creat el joc virtual InfluencerRs.EL REPTE DE LES 3R per ajudar-te a cercar solucions circulars a les problemàtiques relacionades amb la gestió dels residus.

 

Clica sobre la imatge per posar a prova els teus coneixements i habilitats en el món del reciclatge i la prevenció de residus.

 

joc3r.png

 

Guia didàctica del joc InfluenceRs. El repte de les 3R.