Inici >

L’Ajuntament de Martorell, a través del departament de Promoció Econòmica, ofereix quatre accions formatives previstes per als mesos d'octubre i novembre de 2013:

 

1. Curs: 'Internet i màrqueting', el 8 d'octubre de 2013. De 16.00 a 20.00 hores.

2. Curs: 'Eines avançades de baix cost per a l'autònom i la pime', el 22 d'octubre de 2013. De 16.00 a 20.00 hores.

 

3. Curs: 'Vull exportar. Què cal fer?', el 12 de novembre de 2013. De 16.00 a 20.00 hores.

4. Taller: 'Pla econòmic i financer', els dies 21, 26 i 28 de novembre de 2013. De 09.30 a 12.30 hores.

 

Les accions formatives són gratuïtes i estan dirigides a empreses i emprenedors. L'activitat es duu a terme a la sala de conferències del Molí Empresa que hi ha al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. És imprescindible inscripció prèvia a ocupaciolaboral@martorell.cat o trucant al telèfon 937 753 101.

 

Els quatre cursos es duran a terme a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell , a la sala de conferències del Molí Empresa (camí del riu s/n, Martorell).

 

Més informació de les accions formatives previstes:
El curs "Internet i màrqueting" va dirigit a empresaris/es, personal de direcció i emprenedors/res interessats a conèixer com funciona el màrqueting online i quines aplicacions trobem. L'objectiu és conèixer els conceptes del màrqueting internet i les seves tendències a través de conceptes de màrqueting internet (màrqueting viral, de guerrilla, mix, directa, social, 2.0,...), publicitat online, xarxes socials o professionals i la dinamizació d'una web. Anirà a càrrec d'Oscar Fornas Dos-Santos, de la Consultora Meeting for Managers.

El curs "Eines avançades de baix cost per a l'autònom i la pime" va dirigit a persones emprenedores i empresàries, personal directiu i treballadors. Els objectius són que l'autònom i la pime no poden perdre el temps i han d'aprofitar al màxim les avantatges ioportunitats que les noves tecnologies els poden oferir. Per això, obtenir informació d'experts que han dedicat gran part de la seva activitat professional a estudiar i analitzar eines de baix cost que poden aportar valor pot representar un gran estalvi de temps i trobar opcions i idees que ajudin a desenvolupar el negoci més fàcilment. Anirà a càrrec del consultor Josep Baijet Vidal.

 

El curs "Vull exportar. Què cal fer?" va adreçada a empreses o persones emprenedores que tinguin interès en temes d’internacionalització i empreses no exportadores o amb una exportació inferior al 20% de la seva facturació total o bé amb el 60% de la seva exportació concentrada en un mercat o dos clients. L'objectiu és analitzar el potencial exportador de l’empresa i un full de ruta dels mercats potencials i la manera d’accedir-hi. Anirà a càrrec de Josep Prat, expert en estratègia i gestió empresarial, promoció i assessorament internacional i Natàlia Bertran, experta en promoció i assessorament internacional.

 

El taller "Pla econòmic i financer" va adreçada a emprenedors i empreses de recent creació. L'objectiu és informar i posar a l’abast dels participants els conceptes, instruments i tècniques per elaborar correctament el pla econòmic i financer de l’empresa. Des del pla d'inversió inicial, a l'emissió d'una factura de manera correcta o les obligacions fiscals per a la contractació. Anirà a càrrec de Ferran Sáez Pujol, assessor comptable i fiscal.
 

Inscripcions: ocupaciolaboral@martorell.cat, al telèfon 937 753 101 o omplint el formulari de l’activitat al web Molí Empresa: http://www.moliempresa.cat/agenda