DIUMENGE, 23 DE JULIOL DE 2017
Escut de l'Ajuntament de Martorell

Notícies

RSS 2.0

 • OMIC MARTORELL

  L’Ajuntament obre a través de l’OMIC gairebé mil expedients per possibles casos d’abús per clàusules terra

  30 de març de 2017

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de Martorell ha obert fins ara 912 expedients de tramitació per possibles casos d’abús per clàusules terra, que s’han traduït en 618 reclamacions. El reforç d’aquest servei va entrar en funcionament el 7 de febrer per iniciativa de l’equip de govern que respon així la necessitat dels consumidors de ser assessorats en aquest aspecte.

 • Signatura conveni Castellví de Rosanes

  Martorell signa un conveni amb Castellví per oferir els serveis de Promoció Econòmica

  30 de març de 2017

  L’Ajuntament de Martorell i el de Castellví de Rosanes van signar dimarts el conveni de col·laboració que permet als veïns i veïnes de Castellví accedir als serveis i recursos del Centre de Promoció Econòmica de Martorell. Aquests recursos abasten àmbits com la formació o la recerca de feina, inclòs l’accés a la Borsa de treball de la xarxa Xaloc.

 • Ascensors Buenos Aires

  Instal·lació d’ascensors a quatre comunitats de veïns més de Buenos Aires

  28 de març de 2017

  Han començat ja els treballs per a la instal·lació d’ascensors en quatre comunitats de veïns més del barri de Buenos Aires, fruit del conveni de col·laboració entre l’associació de veïns, l’Agència Catalana de l’Habitatge i l’Ajuntament de Martorell.

 • Marxa de la Primavera

  La Marxa de la Primavera bat records de participació en el seu 25è aniversari

  26 de març de 2017

  La 25a edició de la Marxa de la Primavera s’ha tancat aquest migdia amb una xifra històrica de participants: més de 2500 persones han pres part en la prova que dóna la benvinguda a la nova estació i han trepitjat l’entorn natural de Martorell. La muntaya de les Torretes i la Serra de l’Ataix s’han omplert de martorellencs que han volgut acomiadar l’hivern amb una caminada apta per a tots els públics.

 • Presentació 19a Cursa de Martorell

  Posada a punt de la 19a edició de la Cursa de Martorell que se celebrarà el 23 d'abril

  24 de març de 2017

  La Cursa de Martorell, que es correrà el proper 23 d’abril, s’ha presentat aquest migdia a la sala de plens de l’Ajuntament. La 19a edició d’aquesta prova, que es recupera després de 13 anys sense celebrar-se, inclou la modalitat de 5 i 10 quilòmetres. La cursa martorellenca, a més, forma part del campionat de Catalunya Absolut i Veterà de 10 quilòmetres en ruta.

 • PMSAPM

  Oberta la inscripció a la borsa de treball per cobrir vacants de monitors d’estiu

  23 de març de 2017

  El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) convoca un procés de selecció per a la creació d’una borsa de treball, per cobrir vacants de monitors específics per a la prestació d’activitats d’estiu. La presentació de sol·licituds es farà a l’Oficina d’Atenció a l’Usuari del PMSAPM, a la plaça de la Vila, 27, del 22 de març al 10 d’abril, ambdós inclosos.

 • Moció

  Martorell se suma a una xarxa de municipis lliures del tràfic de prostitució

  22 de març de 2017

  El Ple Municipal del passat dilluns va donar el vistiplau per unanimitat a una moció per a que Martorell s’incorpori a la Xarxa de Municipis Lliures del Tràfic de Dones, Nenes i Nens Destinats a la Prostitució.

 • Espai nado web

  Ensenyament obre inscripcions al segon programa trimestral de l’Espai Nadó

  22 de març de 2017

  Del 28 de març i al 6 de juny, la Llar d’Infants Riu de Sons acollirà la segona sessió trimestral del programa ‘Espai Nadó’ d’aquest curs 2016-17. Promogut per la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell, aquest és un servei educatiu per a famílies amb nadons durant el primer any de vida.

 • Visita refugi

  Museus de Martorell ofereix visites guiades al refugi antiaeri de la Vila

  22 de març de 2017

  El pitjor de ser dins d’un refugi antiaeri, sota terra, era patir pels que s’havien quedat fora, sota les bombes. Ho explica la historiadora Gemma Jiménez (Martorell, 1985), una de les educadores de Museus de Martorell que els propers 24, 25, 26 i 31 de març i 1 i 2 d’abril, Setmana del Refugi, guiarà visites al refugi antiaeri de la plaça de la Vila, escenari destacat de la Guerra Civil a Martorell.

AJUNTAMENT DE MARTORELL

08760 Martorell - Tel. 93 775 00 50
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Soundcloud
 • Issuu