DISSABTE, 27 DE MAIG DE 2017
Escut de l'Ajuntament de Martorell

Notícies

RSS 2.0

 • Presentació Fira del Llibre

  Isona Passola: “De tot bon llibre en pot sortir una bona pel·lícula”

  12 d'abril de 2017

  La directora de cinema, productora i guionista Isona Passola ha inaugurat aquest dimecres la 39a edició de la Fira del Llibre de Sant Jordi posant en valor la lectura i relacionant-la molt directament amb el cinema. L’alcalde Xavier Fonollosa ha destacat que Martorell és una de les poblacions catalanes més lectores i el regidor de Cultura Sergi Corral ha lloat l’organització, el Gremi de Llibreters.

 • Ple Municipal

  La sessió ordinària del Ple Municipal es trasllada a dimarts 18 d’abril

  12 d'abril de 2017

  L’Ajuntament de Martorell convoca pel proper dimarts 18 d’abril, a les 20.00h, el Ple Municipal ordinari corresponent a aquest mes. El consistori trasllada la sessió a aquest dia amb motiu de la festivitat de Dilluns de Pasqua. El Ple Municipal es podrà seguir, com és habitual, en directe a través de l'emissora municipal Ràdio Martorell (91.2 FM) i de l’streaming del web municipal.

 • Presentació Pressupostos Participatius

  Els martorellencs escolliran, per primer cop, el destí d’una part del pressupost municipal

  7 d'abril de 2017

  L'Ajuntament de Martorell ha fet, aquesta tarda al Centre Cultural, la presentació pública dels Pressupostos Participatius, amb la presència de l'alcalde Xavier Fonollosa i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera.

 • Portes obertes llars d'infants

  Les llars d’infants municipals obren portes i informen sobre els tràmits de preinscripció

  6 d'abril de 2017

  Entre 2 i 12 de maig es podran tramitar les sol·licituds de preinscripció a les llars d’infants municipals. Prèviament, en coordinació amb l’Oficina Municipal d’Escolarització, les llars d’infants organitzen una reunió informativa adreçada a aquelles famílies que vulguin conèixer el funcionament dels centres. L’objectiu és informar sobre el servei i orientar la seva tria com a futurs usuaris.

 • Visita conseller Jordi Jané

  Fonollosa demana a la Policia Nacional que vingui un cop al mes a renovar els DNI

  5 d'abril de 2017

  L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha demanat als responsables del Cuerpo Nacional de Policia (CNP) que vinguin mensualment al municipi a renovar el DNI a tots els martorellencs que ho necessitin. Aquesta periodicitat beneficiaria sobretot a les persones més grans de Martorell, que tenen menys capacitat per desplaçar-se a Manresa, Terrassa o Barcelona per fer aquesta gestió.

 • #TransformaCCM

  Presentat l’equip de joves assessors #TransformaCCM per renovar el Centre Cultural

  5 d'abril de 2017

  L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora de Joventut, Cristina Dalmau, van assistir divendres passat a la presentació de l’equip de joves assessors del projecte #TransformaCCM per a la creació del nou Espai Jove de Martorell al Centre Cultural. A la trobada, hi van participar una vintena de joves martorellencs que s’han ofert voluntàriament per a formar part de l’equip.

 • Protecció Civil

  Protecció Civil de Martorell estrena noves dependències i busca nous voluntaris

  4 d'abril de 2017

  Protecció Civil de Martorell ja té unes noves dependències al recinte de Ca n’Oliveras, just al costat de la Policia Local. Un fet que permetrà treballar de manera més coordinada i eficient entre aquest cos format per voluntaris i les forces de seguretat que actuen al municipi.

 • Carrer Montserrat

  Aquest dimarts comencen les obres d’asfaltatge al carrer Montserrat

  3 d'abril de 2017

  Les obres que l’Ajuntament de Martorell està fent al barri de Can Carreras estan a punt de culminar. Dimarts, dimecres i dijous d’aquesta setmana es procedirà a pavimentar amb asfalt el carrer Montserrat.

 • Pressupostos Participatius

  Presentació pública dels Pressupostos Participatius el 6 d’abril al Centre Cultural

  31 de març de 2017

  L’Ajuntament de Martorell destinarà 200.000€ del seu pressupost d’inversions d’aquest any 2017 a les propostes que es facin des de la ciutadania i les entitats. Els Pressupostos Participatius tenen un funcionament molt senzill.

AJUNTAMENT DE MARTORELL

08760 Martorell - Tel. 93 775 00 50
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Soundcloud
 • Issuu