Inici >

El martorellenc Robert Garcia Barragan il·lustra el cartell de la Festa Major 2014

11 d'agost de 2014


Guanyadors concurs cartells 2014

Robert Garcia Barragán, veí de Martorell, és l'autor del cartell que il·lustra la Festa Major d'enguany després d'adjudicar-se el XVIII concurs de cartells en la divuitena edició on es van presentar 61 obres de 48 autors participants afegint el de la Fira de Primavera passada. El cartell, que porta per títol Tots, incorpora tots els elements festius de la població. L'autor rebrà 700 € per la distinció.

Garcia (Martorell, 1983) explica que "incorpora elements representatius del poble com el Diable, el gat i la velleta i el plat típic de la Festa Major com és el pollastre amb raïm. La idea va ser composar un collage on conviuen tots els elements sent l'essència de la festa". Té la il·lustració com una diversió tot i que ha començat a formar-se a l'Escola Massana, de Barcelona.

 

El cartell com a millor finalista ha estat una proposta de Carla Elías, de Vilafranca del Penedès, dotada amb 300 €. En aquest apartat, els finalistes han estat Joaquim Lecina i Míriam Miján.

En el concurs de cartells de la Fira de Primavera 2014 el cartell guanyador va ser la proposta Catalunya triomfant, de Daniel Garrido Tardío (Martorell, 1994) que rebrà 700 €. El cartell com a millor finalista va ser per a Carla Elías, de Vilafranca del Penedès, amb la proposta Papallona amb eslògan, amb una dotació de 300 €. En aquest apartat, les finalistes van ser Quim Aranda i Míriam Mijau.

 

El veredicte del jurat va declarar com a deserta la convocatòria per a menors de 16 anys ja que només s'havien presentat tres propostes i tampoc reunien la qualitat necessària per endur-se el premi. El jurat del concurs l'ha presidit per la regidora de Cultura i Joventut, Cristina Dalmau juntament amb set vocals: Aitor Avellaneda, Carles Borràs, Mònica Dueñas, Josep Lluís Garcia Tercero, Oriol Malet, Quim Miró i Ricard Pardo.

Aquest dijous, 14 d'agost, els guanyadors del concurs de cartells d'enguany rebran la distinció per part de l'Ajuntament. L'acte serà a un quart de set de la tarda al vestíbul de la Casa de Cultura La Vila.

  • Cartell Festa Major 2014