Inici >

Donem la benvinguda a l’època més esperada de l’any, un moment màgic en què els carrers i places del nostre poble s’omplen de llum, cançons i bons sentiments.

 

Enguany, la Màgia del Nadal es viu a Martorell i ens porta alegria i il·lusió a grans i petits.

 

Del 24 de novembre de 2023 al 7 de gener de 2024 podrem gaudir d’un programa ple d’activitats culturals i la tradició de sempre que portarà l’esperit nadalenc a tots els racons de Martorell perquè aprofiteu al màxim les festes i les gaudiu amb la família i els amics.

 

Com sabeu, el Nadal també arriba a totes les llars del nostre poble a través de les plantes nadalenques que ens reparteixen cada any els treballadors i treballadores amb discapacitat intel·lectual del Centre Especial de Treball (CET) Can Cases. Aquest 2023, el CET Can Cases celebra el seu 25è aniversari i hem volgut celebrar-ho convertint-los en els protagonistes de la imatge gràfica de la campanya de Nadal a Martorell. Qui millor que ells, que ens porten cada any el Nadal a les nostres llars amb unes plantes fantàstiques, perquè facin arribar la Màgia del Nadal a tots els carrers i places de Martorell.

 

Gaudiu amb il·lusió del Nadal i descobriu totes les activitats nadalenques que hem programat enguany a Martorell.