Inici >

Benvolgut/da,

 

L'epidèmia del coronavirus ens ha posat a prova i el poble de Martorell ha respost com cal a l'estat d'alarma i les mesures de seguretat i confinament decretades pel govern de l'estat.

 

Us vull donar les gràcies per mantenir una actutid responsable, serena i solidària en aquests dies. És la millor manera de contenir la propagació del coronavirus i per ajudar al sistema sanitari a atendre les persones malaltes.

 

No ha estat fàcil per a ningú i l'epidèmia continua. Viurem encara dies difícils i haurem d'assumir mesures que no sempre ens agradaran. però, a poc a poc, les actuacions dutes a terme estan donant resultat i començarem una nova fase de desescalament.

 

Per facilitar el vostre dia a dia en aquesta nova fase hem decidit subministrar una mascareta a tots els veïns i veïnes de Martorell. 

 

Vull que sapigueu que estem al vostre costat en aquests moments de dificultat i que gràcies a l'esforç de tots podrem sortir d'aquesta situació i tornar a la normalitat desitjada.

 

Mentrestant, us demano que continuem com fins ara, fent cas de les recomanacions de les autoritats sanitàries. Ens hem de mantenir units en la resposta a aquesta maleïda epidemia i confiats que la superarem.

 

Junts ens en sortirem.

 

 

La mascareta FFP2 és un producte sanitari homologat que limita la sortida de les gotes respiratòries, per la qual cosa evita la transmissió de virus entre les persones.

L'ús de mascaretes FFP2 evita el contagi a la persona que la porta i la transmissió del virus cap a altres persones.

 

FES-LA SERVIR CORRECTAMENT PER EVITAR RISCOS

 

ffp2_icones.jpg

ffp2_consells.jpg

 

Més informació a sap@martorell.cat i al telèfon 937740069

 

 

 

  • mascareta.jpg